Vacatures gemeente

De gemeente zoekt polyvalente medewerkers:

-         1 technisch assistent gebouwen en technieken, contractueel (gesco), niveau D1-D3 (38/38)

-         2 technisch assistenten groendienst, contractueel (gesco), niveau D1-D3 (38/38)

Interesse? Bekijk snel de aanwervingvoorwaarden en functieomschrijvingen op onze website. We verwachten uw sollicitatie ten laatste op 10 maart 2014. Voor de groendienst vindt het examen plaats op 26 maart 2014. Het examen voor de technisch assistent gebouwen en technieken vindt plaats op 2 april 2014.

 Info: personeelsdienst@vorselaar.be, 014 50 71 02

Sportactiviteiten Krokus

Tijdens de krokusvakantie organiseert de sportdienst weer toffesportactiviteiten voor kinderen en jongeren.

-         Op woensdag 5 maart trekt de sportdienst samen met jongeren van 10 tot 18 jaar naar Snowworld in Landgraaf (NL).

-         Van maandag 3 maart tot en met vrijdag 7 maart kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar terecht in Sportcentrum De Dreef. De sportdienst organiseert er samen met Sportrakker een kamp vol sport en spel.

Energiepremies Infrax

Energiezuinige ingrepen aan uw woning doen niet enkel uw energiefactuur dalen. U komt ook in aanmerking voor aantrekkelijke premies. Zo verdient u de investeringen nog sneller terug. Infrax zette voor u de energiepremies die gelden in 2014 op een rijtje.

Op de Facebookpagina van Infrax vindt u nog meer tips om water en energie te besparen.

> Info: www.infrax.be, 078 35 30 20

Brei- en haakcafé

’t Kiertje en Moedergroep Vorselaar organiseren een brei- en haakcafé. De activiteit is gratis en staat open voor beginners en ervaren handwerkers. De activiteit vindt plaats in dienstencentrum Sprankel!

Wilt u al jaren leren breien, of werkt u graag gezellig in groep aan uw haakproject? Lees hier meer over het project en de geplande data.

IOK test watertrucks

IOK Afvalbeheer test nieuwe transportmogelijkheden uit voor huishoudelijk afval. IOK is verantwoordelijk voor het beheer van het huishoudelijk afval van 29 Kempense gemeenten. In deze regio zijn er veel grote en kleine waterlopen. Het project Watertruck test de mogelijkheden van transport via waterwegen.

Na een positieve evaluatie en een economisch realistische doorrekening kan IOK Afvalbeheer vervolgens werk maken van een haalbare uitbouw van het watertransport in de Kempen. De prognose is dat dit op een besparing van 300.000 voertuigkilometers per jaar neerkomt.